U bent hier: Home › Aanmelden schaatslessen bij EIJV Actieve bezoekers: 72, waarvan 0 geregistreerd en 72 gast(en).

Aanmelden voor schaatslessen door Edese IJs Vereniging

Vul dit formulier in om je aan te melden voor de schaatslessen van de Edese IJs Vereniging (EIJV) op het ijs van Friends on Ice (Ede Centrum). Deze lessen zijn er voor jong, rijp en oud.

Toelichting:

Deze schaatslessen zijn bedoeld voor beginners. Ze worden gegeven door gediplomeerde trainers van de Edese IJsVereniging (EIJV). De lessen worden aangeboden als een samen­hangende cyclus van 3 lessen. Elke cyclus valt binnen één bepaalde week en is dan geroosterd op de maan­dag, de dins­dag en de donder­dag van 15:30 – 16:30 uur. Je geeft je dus altijd op voor een cyclus van drie lessen. Hierin worden de basis­vormen van het schaatsen aan­geleerd: balans, afzetten en glijden, recht vooruit schaatsen, bochten, val­techniek en remmen. Hiervoor betaal je € 3,50 per les (boven­op een entree­kaartje). De hele cursus van 3 lessen kost 10 Euro (Tip voor Sinterklaas of de Kerstman!)
Voor jeugd is het dragen van een helm verplicht, evenals handschoenen. Verder kunnen voor € 4 schaat­sen worden gehuurd aan de baan.

Lessencyclus:

  • Les 1: ijsgewenning, balans, stabiliteit, houding
  • Les 2: afzet, recht vooruit schaatsen, remmen
  • Les 3: starten, bochten

Noot: stel dat je een bepaalde les in de door jouw gekozen cyclus niet kunt volgen (of plotseling ver­hin­derd bent), dan kun je - in overleg met de trainer - deze over­eenkomstige les inhalen in een latere cyclus (week). Zie hier het volledige lessenschema.

Heb je nog vragen mail dan even naar schaatsclinics at EIJV.nl of bel met Theo van de Rijt (06-53833876).
Wil je graag een keer mee met een proefles/proeftraining op de grotere ijsbanen van Deventer en/of Nijmegen klik dan linksboven op 'Proefles'.


Formulier hieronder invullen: eerst geef je aan in welke week (lessencyclus) je de schaatslessen wilt volgen; vervolgens vul je je eigen persoons-/contactgegevens in. Verder gaan betalingen altijd via incasso: dus hier 'Incasso' aanvinken en het bankrekeningnr. (IBAN) invullen.

NOTA BENE: klik na invullen formulier wel op de OK-knop onderaan, anders wordt je aanvraag niet geregistreerd. Je ontvangt dan een bevestigingsmail.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ogenblik a.u.b. ...