U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 11, waarvan 0 geregistreerd en 11 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Trainingskamp Inzell - Dag 1 zaterdag 14 oktober 2017
   (16-10-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Een stralende wolkeloze hemel. Een prachtige zonsopgang. Niemand heeft een probleem om wakker te worden.

Nog vóór het ontbijt schieten we in onze schaatskleren. En rijden naar het stadion dat tegen de bergwand nog in nevelen is gehuld. We gaan “in gesprek met het ijs”! Oef… wat valt dat tegen na zo’n zomerseizoen zonder schaatsen. Maar we slaan ons er doorheen. En met een blijde lach op het gezicht genieten we van het door Edith ons voorgeschotelde ontbijt met een zéér zacht eitje. 

 

In Rühpolding gaan we bij Radl Sepp langs om nog een aantal ATB’s te halen. En van daaruit een 30-kilometer route door het sprookjesbos. Jong (Inge 11 jaar) en oud (Gert 73 jaar) fietsen de heuvels op en af.

Alle respect voor die twee volhouders! Bij terugkomst treffen we onze vrienden die op zaterdag – met files! - de reis naar Inzell maken. Een blij weerzien. Want met deze groep gaan we een uiterst gezellige en zonnige week tegemoet!

 

Snel worden de schaatskleren aangetrokken. En nog vóór het avondeten wordt er getraind onder leiding van schaatstrainers Hayco, Japke en Marlies. Er werd wat gekwebbeld door de jonge dames op het ijs. Maar ook fanatiek geschaatst! Wat hebben we weer een geweldige jeugdgroep dit jaar! Iets na acht uur  stellen de nieuwkomers zich voor aan de oudgedienden, waarna we de hand slaan aan de salade-bar. En eten we onze schnitzel met patat. Met hééél vééél mayonaise! Op naar bed. Want morgen… ja morgen zijn we helemaal compleet als ook Bent Gasthaus Erika heeft bereikt. Slaap lekker allemaal!

 

Theo G.


Ogenblik a.u.b. ...