U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 16, waarvan 0 geregistreerd en 16 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Trainingskamp Inzell - Voorbereiding dag 0
   (16-10-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Eerste dag

Donderdagmorgen vertrek uit Otterlo. Om 8 uur was Tonie bij ons en om half 9 zaten we in de auto. De laatste week is Trijnie stikdruk geweest met voorbereidingen maar nu is alles in kannen en kruiken.Het is rustig aan de weg, alleen tussen Frankfurt en Wurtsburg was wat vertraging maar het mocht geen naam hebben. Half 6 in Inzell waar Edith en Alfons ons al opwachtten. Spullen uitladen, de kelder inrichten en eten in het dorp. Eerste dag is voorbij.

 

 

Vrijdag 13 oktober

Vrijdagmorgen schaatsen op een spiegelgladde ijsbaan met nog 30 anderen. Dan lekker ontbijten en met de auto naar Sneitselreuht waar we 30 km gefietst hebben. Lekker douchen toen kwamen Theo en Gert aan.


We hebben gegeten bij Kienberg en daar zaten nogal wat bekenden. Zo was daar Lolabrigida, de Italiaanse filmster die ook nog behoorlijk bleek te kunnen schaatsen. Koen Verweij liep daar rond en Martina Sablikova. Marit Leenstra zat te eten met Enrico Fabrice, je weet wel die Italiaanse schaatser die het wereldrecord voor een paar dagen van Sven Kramer afsnoepte. Samen goed eten en het was gezellig. Op tijd naar bed want morgen weer om half 8 op het ijs.


Fam. van de Vendel


Ogenblik a.u.b. ...