U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 16, waarvan 0 geregistreerd en 16 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Trainingskamp Inzell - Dag 2 zondag 15 oktober
   (16-10-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

De eerste volle dag van inzell week 2017. Er werd vandaag geschaatst, gewandeld en gefietst. Na het ontbijt vertrokken de fietsers. De wandelaars (de jeugd) gingen met de auto  naar een parkeerplaats waar de wandelroute begon. Die leidde uiteindelijk naar het meertje, waar behoorlijk veel foto’s zijn gemaakt. Het zag er dan ook sprookjesachtig uit.

 

 

In de tussentijd maakten de mountainbikers (de fietsers) een rondje om Inzell. Toen zij bij de ijsbaan stopten voor een pauze, zagen ze Sven Kramer (tenminste die mensen die keken ;-)).

De start verliep niet zo soepel. Jan ging meteen de mist in, zijn ketting brak!!  Alles liep goed af en ook zij kwamen bij het meer. Waar ondertussen de wandelaars hun hele filmrol hadden gebruikt. Natuurlijk wilden de fietsers ook prachtige foto’s maken. En daar is ook de prachtige groepsfoto gemaakt.

 

Niels Hiddink wilde heel graag zijn moeder nadoen en lekker een plons nemen in het meertje, helaas stond er een bordje dat je niet mocht zwemmen.

 

Na de wandeling was iedereen, nou ja bijna iedereen,…de mountainbikers waren apfelstrudel aan het eten, terwijl ze moesten trainen. Enkele kinderen konden hun appartement niet in, de ouders hadden de sleutels. Na veel gedoe was iedereen toch nog op tijd voor de training. Het was een leuke training, maar bij niet iedereen ging alles goed. Er werd nog wel eens gevallen ;-)

 

 

Na het schaatsen, gingen we natuurlijk nog eten. Na de maaltijd werd er een zware klus op de schouders van de AJA’S gelegd (Anna J, Jasmijn, Anna M en Sara), namelijk dit mooie dagverslag schrijven……

 

Hier eindigde de dag en ging iedereen slapen.

 

Anna, Jasmijn, Anna en Sara


Ogenblik a.u.b. ...