U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 20, waarvan 0 geregistreerd en 20 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Trainingskamp Inzell - Dag 3 maandag 16 oktober
   (18-10-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

De ochtendtraining was heel leuk. We hebben een oefening gedaan zoals: Olifanten oren en Pinguïn plus. We hebben veel geplankt om onze buikspieren te trainen. Want zoals men zegt “schaatsen is een zuivere techniek- sport”. In twee dagen tijd vier trainingen en we hebben super veel geleerd. Hierna volgde de video-analyse:

  • Zit ik diep genoeg
  • Niet diep genoeg
  • Schaats ik op de buitenkant van mijn schaats
  • Hoe is mij start techniek
  • Elkaar commentaar geven (hoe moeilijk is dat)
  • Kan ik echt wel beter?

Hierna hebben we met zijn allen een fruit-groente salade gegeten: dit was heel lekker. Daarna lekker in de zon: helaas was dit maar heel kort want daarna weer trainen. We hebben de bocht getraind, erg lastig. Roos gaf aan dat ze de bocht heel lastig vindt. Zij doet het ook anders dan de andere, maar dat komt omdat ze gevallen is. Het trainen is heel relaxed, we trainen een onderdeel per keer. Hierna hebben we lekker gegeten. Daarna hebben we huiswerk gemaakt en de ander groep ging een spelletje spelen. Hierna ging er een groep een ijsje eten.

Het eten dit jaar is veel lekkerder dan vorige jaar. Edith is ook minder streng. Vorig jaar moesten we ons bord leeg eten en werd ze boos als het niet lukte.. maar nu is het eten zo lekker dat de borden leeg worden gegeten!! De meiden geven aan dat er morgen een spannende dag aan komt. Ze hebben nu al pijn in de buik! Maar eigenlijk komen we tot de conclusie dat het een eigen persoonlijke presentatie is. Je kan er zelf niks meer aan doen, maar goed je kan jezelf wel enorm teleurstellen. Ga ik vallen? Zenuwachtig voor de 1000m, ik ga eten van de stress. Kortom gezonde spanningen voor de dag van morgen!!!!!!!!! 

Anne, Roos, Inez, Marcel en Margreet

PS de mountainbikers hebben ook een mooie dag gehad: we hebben rondom Winklmoosalm gefietst.

 

 


Ogenblik a.u.b. ...