U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 19, waarvan 0 geregistreerd en 19 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Trainingskamp Inzell - Dag 6 donderdag 19 oktober 2017
   (20-10-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

's Ochtends om 7 uur was het vertrek voor de ochtendtraining, waarbij de dames iets teveel aan het kletsen waren. De jeugd deed weer mee, maar ook de ouderen waren van de partij.

 
Daarna was de tijdrit op de Bäckeralm. Jan Vellinga is gestart en Hayco ging als laatst naar boven. Er deden 6 dames en 11 heren mee. de snelste van de tijdrit was Bent Postma met een tijd van 20:49. Christiaan Blaakmeer was 2e met 21:44. Deze 2 mannen hebben beloofd om lid te worden van de EIJV. 3e is Hayco  geworden met een tijd van 22:09, een persoonlijk record waar hij heel blij mee was. Dit jaar was Inge de jongste deelneemster en is nu onze Bäckeralm Heidi. Koen en Hanneke deden van de jeugd ook mee en eindigden met mooie tijden van respectievelijk 30.35 en 26.49.

Na de tijdrit even op adem komen en wat eten. Na deze korte pauze ging de trainingsgroep naar de schaatsbaan. De mountainbikegroep van 8 personen was toen al onderweg voor een mtb route met een aantal flinke klimmen en het beklimmen van trappen langs de waterval. Na de schaatstraining was er nog een video-analyse. Vervolgens ging iedereen zich voorbereiden op de bonte avond.

 
Om 8 uur begon dan eindelijk de lang verwachte bonte avond. Deze avond werd geleid door 3 voortreffelijke presentatrices namelijk: Roos, Anne en Inez. De avond werd geopend door Herr Burgemeister en Juffrauw Antje die nog wat oorkondes ging uitreiken. Niels liet het publiek versteld staan met zijn Black Magic en Inge werd geopereerd door Dokter Max, wat te volgen was door een wit scherm. Er werden 3 spellen georganiseerd en 2 quizzen gedaan. Verder waren er muzikale bijdragen, waaronder een rap, een lied, gitaarspel en een playbackshow met dans. De avond werd afgesloten met een ballonnenspel van Edith en Alfons waar iedereen heel erg om moest lachen.
Kortom, het was een geslaagde avond en iedereen ging tevreden naar bed.Ogenblik a.u.b. ...