U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 32, waarvan 0 geregistreerd en 32 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Baankampioenschap voor pupillen in Deventer aanmelden voor 19 december!
   (17-12-2017, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Komend weekend is er een leuke wedstrijd in Deventer voor de pupillen: het baankampioenschap! Alle pupillen uit onze regio doen mee en jij kunt je ook inschrijven. We willen met een grote groep EIJV-pupillen gaan dus wacht niet langer en schrijf je in. Je hebt nog tot 19 december 23.00 uur. Het is een gezellige, laagdrempelige wedstrijd, dus ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gereden ben je welkom. Je kunt dan mooi vast oefenen voor de clubkampioenschappen.

De wedstrijd is gratis voor wedstrijdkaarthouders. Train je in Deventer, maar heb je geen wedstrijdkaart? Dan betaal je €2,50 voor deelname aan deze wedstrijd. Je kunt dit heel makkelijk aanvinken als je je inschrijft via inschrijven.schaatsen.nl.

 

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig: je gaat naar inschrijven.schaatsen.nl en zoekt daar de wedstrijd op (via Deventer, of op datum). Vervolgens klik je op inschrijven en vul je het KNSB relatienummer van de pupil in. Daarna kun je onderaan aanvinken of je gratis (voor wedstrijdkaarthouders) of voor € 2,50 meedoet aan de wedstrijd. Je betaalt daarna met iDeal. 


Ogenblik a.u.b. ...