U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 85, waarvan 0 geregistreerd en 85 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Grote opkomst Kelderman Inline Cup
   (23-04-2018, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Afgelopen vrijdag was het prima weer om te skeeleren en dat was te zien aan het opkomstpercentage bij de eerste Kelderman Inline Cup van dit jaar. In totaal deden 31 kinderen mee in de leeftijd van 5 tot 16 jaar.

De skeelerwedstrijd is speciaal voor de jongste jeugd in Ede en omstreken en wordt georganiseerd door de Edese IJsvereniging om kinderen kennis te laten maken met de wedstrijdsport. Naast de skeelerinstuif op woensdagmiddag waar kinderen de basis van het skeeleren krijgen aangeleerd, is het ook leuk om te meten of je vooruitgaat in een echte wedstrijd. Veel kinderen die vorig jaar mee hebben gedaan verbeterden ruimschoots hun tijden van het vorige seizoen.

Snelle tijden
Bij de dames reed Fleur Koopman de snelste tijd op de 100 meter (11.85). Op de 500 meter reed Isa Leroy de snelste tijd van de dag (49.53). Jasmijn Hiddink won bij de dames Kadetten. De broers Twan en Mart Leroy staan in hun categorie bovenaan na de eerste wedstrijd. Niels Teunissen reed uitstekend en staat in de sterk bezette categorie HP1 bovenaan.

Skeelerinstuif
De volgende wedstrijd is op 1 juni van 19.00-20.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel aan op www.eijv.nl of bij het clubgebouw op de dag zelf voor 18.45 uur. Tussendoor oefenen? Doe dan mee op de woensdagmiddaginstuif. Je bent van harte welkom om gratis een keertje te komen kijken: elke woensdag tussen 14.00-16.00 uur op de Langekampweg 6 in Ede.


Ogenblik a.u.b. ...