U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 23, waarvan 0 geregistreerd en 23 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Bauke van Beek pakt zilver in Amersfoort
   (20-05-2018, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Zaterdag werd in Amersfoort de derde regiocompetitie gereden. Aan de start negen enthousiaste EIJV’ers. Op het programma stonden dit keer de korte afstanden: 100 meter, one lap (volle ronde van 400 meter) en 600/1000 meter inline. Bauke van Beek pakte als junior bij de senioren met overmacht het zilver in het dagklassement.

De junioren en senioren rijden in de regionale competitie gezamenlijk. Bauke reed een uitstekende 100 meter (11.11) en ook op de andere afstanden werd hij met grote voorsprong op de andere rijders tweede. Fleur Koopman deed het met een 5e plaats uitstekend bij de senioren.

Bij de goed bezette categorie dames kadetten reed Jasmijn Hiddink een sterke wedstrijd door tweemaal in de A-finale te mogen starten. Op de 100 meter miste ze op een honderdste het zilver (11.43), waardoor ze als vierde eindigde in het dagklassement. Anna Jochemsen werd in dezelfde categorie 6e en Nadia Hoogstede 10e. Nadia deed het prima met een 7e plek op de 100 meter.

In de ochtend stond Monique de Groot aan de start, zij werd 12e. Haar zus Thea reed in de middag en werd 16e. Moses de Jong reed voor het eerst de Dave van Dam wedstrijd en eindigde met hetzelfde puntenaantal als Niels Teunissen op de 11e plek na een 9e plaats op de 100 meter.


Ogenblik a.u.b. ...