U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 82, waarvan 0 geregistreerd en 82 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Wat kunnen organisaties leren van topsport?
   (01-06-2018, door: Hans Silvis)

Op dinsdag 12 juni wordt de 6e Cuneralezing, gehouden, met als hoofdspreker topschaatser en commentator Erben Wennemars. Dit is de kans om met Erben van gedachten te wisselen over organisatie en topsport.

Zoals bij eerdere Cuneralezingen is dit een benefietavond, de opbrengst is bestemd voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de gemeentes Veenendaal en Rhenen en voor het drinkwaterproject in Bertoua van de Rotary Club. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur geeft kinderen van minvermogende ouders in de betreffende plaatsen de gelegenheid sport te beoefenen (en betaalt gedurende enige tijd hun clublidmaatschap). De Rotary Club Rhenen Veenendaal, samen met andere regionale Rotary Clubs verzorgt de aanleg, onderhoud en ondersteunt de organisatie van 50 waterputten in Cameroen, genoeg om 30.000 mensen van goed water te voorzien (en ondersteunen we een van de Millennium Development Goals).


(Tijd: 19:30 uur Plaats: bij IW4, Transformatorlaan 1, Veenendaal),  er zijn nog kaarten beschikbaar. Ga naar www.cuneralezing.nl


Ogenblik a.u.b. ...