U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 49, waarvan 0 geregistreerd en 49 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Clubheld van het jaar: stem op Marit van Beijnum
   (11-11-2018, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Lieve sportvrienden we hebben jullie hulp nodig!

Marit van Beijnum is genomineerd voor Clubheld van het jaar en ze heeft jouw stem nodig om te winnen. Stemmen kan hier: https://dg.clubheldvanhetjaar.nl/marit-van-beijnum Let op: je moet je stem bevestigen in de mail. Het kan even duren voor je de bevestiging ontvangt.

Waarom wij vinden dat ze clubheld van het jaar is? Omdat ze dit skeelerseizoen zoveel moois heeft meegemaakt op sportief gebied: 3 gouden en een zilveren medaille op het NK, 2 bronzen medailles op het EK, deelname aan het WK in eigen land met een 5e plaats op de 100m en als eerste Nederlandse inline-skater meedoen aan de Jeugd Olympische Spelen en daar keurig 11e worden. Wat een seizoen! En wie denkt dat ze dan niet meer bij de club aanwezig is, niks hoor, de week na zo’n toernooi geeft ze gewoon clinics aan de basisschooljeugd of begeleid ze de mini-Elfstedentocht tijdens de Skeelerronde Otterlo. En in diezelfde periode hoorde ze dat haar zusje ernstig ziek is. Mede dankzij vele vrienden, familie en leden van de club, kon ze toch haar droom waarmaken dit seizoen. Kon ze naar trainingen in Heerde of Heerenveen etc. De hele club stond achter haar. En daarom is deze nominatie meer dan terecht. Marit, we zijn trots op je!

Vind jij ook dat ze een bijzonder seizoen achter de rug heeft? Stem dan op deze clubheld: https://dg.clubheldvanhetjaar.nl/marit-van-beijnum

Met deze nominatie kunnen we 10.000 euro winnen voor onze vereniging. Een bedrag dat we direct zullen inzetten om de schaats- en skeelersport voor iedereen toegankelijk te maken.

Nb. Per gemeente wordt een clubheld gekozen, dus stem gerust op Marit ook als je in een andere gemeente woont. Let op: je moet je stem bevestigen in de mail. Check je spammap. Delen = lief zodat veel schaatsliefhebbers een stem kunnen uitbrengen.


Ogenblik a.u.b. ...