U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 31, waarvan 0 geregistreerd en 31 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Reminder: meld je aan voor de clubkampioenschappen 19 januari 2019
   (09-01-2019, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Op zaterdag 19 januari 2019 organiseert de EIJV de jaarlijkse clubkampioenschappen schaatsen in Nijmegen. Je kunt je vanaf nu inschrijven op inschrijven.schaatsen.nl.

Inschrijven

Aan de clubkampioenschappen mogen alle schaatsleden en natuurijsleden van de EIJV deelnemen. Net als vorig jaar is de eigen bijdrage vastgesteld op 5 euro voor pupillen en 10 euro voor junioren en senioren. Dit bedrag betaal je tijdens de inschrijving via iDeal. Inschrijven kan tot en met donderdag 17 januari via inschrijven.schaatsen.nl. Je KNSB nummer kun je op de website vinden bij mijn_eijv—>mijn_gegevens (wel eerst even inloggen). Natuurijsleden zonder KNSB nummer kunnen zich aanmelden via een mail aan: . Vermeld hierin je voor- en achternaam, geboortedatum, woonplaats en de gewenste afstandscombinatie.

Afstanden
Bij de clubkampioenschappen kun je per categorie een medaille winnen en rijd je afstanden afhankelijk van je leeftijd. De afstanden zijn conform de adelaarskalender van de EIJV.

Dit zijn de categoriën:

Dames:
300-300: pupillen C en jonger
300-500: pupillen A en B
500-1000: junioren C en ouder

Heren:
300-300: pupillen C en jonger
300-500: pupillen A en B
500-1000: junioren C, B en A
500-1500: senioren en masters

Naast de klassementen per categorie is er dit jaar de mogelijkheid voor Dames pupillen A en B en Heren junioren om mee te strijden om de titel "clubkampioen EIJV". Zij rijden dan dezelfde afstanden als de dames junioren C en ouder (500-1000 meter) en de heren senioren en masters (500-1500 meter). Als je kiest om deze afstanden te rijden, dan rijd je niet in je eigen categorie mee en kom je niet in aanmerking voor een medaille in je eigen leeftijdsklasse. Kies dus bewust!

We zoeken nog diverse vrijwilligers voor de organisatie: handklokkers voor de tijdwaarneming & hulp-starters die zorgen dat de deelnemers met de goede bandjes en op tijd bij de start verschijnen. Wil je meehelpen? Stuur dan een mail aan 

We kijken uit naar een leuke en sportieve wedstrijd en wensen iedereen veel succes!

Met vriendelijke groet,
namens de TC van de Edese IJsvereniging,

Ronald Visschers en Jeroen Hiddink


Ogenblik a.u.b. ...