U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 46, waarvan 0 geregistreerd en 46 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Informatie nieuwe skeelerseizoen
   (28-03-2019, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

Aanmelden seizoenswissel
Zaterdag 30 maart is de seizoenswissel. Ook dit jaar gaan we weer lasergamen, dus geef je snel op via de link (wel eerst even inloggen) dan weten we hoeveel plekken we moeten reserveren. Doe dat ook voor het traditionele MTB rondje. Geen MTB-fiets? Geen probleem! Laat het ons weten dan proberen we iets te regelen.  Voor de seizoenswissel hebben we al 34 aanmeldingen. Meld je nog snel even aan als je wilt komen. 

Start skeelertrainingen: 1 april (geen grap)
De skeelertrainingen beginnen de eerste week van april weer. Check je materiaal, kleding en helm en zorg dat je goed voorbereid aan de start staat. Op maandag is de trainingstijd gewijzigd naar: 19.00-20.00 uur. Hans Silvis en Sandra van Aken zullen op maandag de trainingen verzorgen.

Start bostraining: 2 april
Ook de bostraining gaat ook weer beginnen op dinsdag 2 april. Dit jaar trainen we in twee groepen. Met de jeugd beginnen we om 18:30 op het middenterrein van de skeelerbaan. Voor de volwassenen verzamelen we om 19:00 bij het vertrekpunt aan bij de Bosrand. Doe mee en houd je schaatsconditie de hele zomer op pijl!

Kelderman Inline Cup
De eerste Kelderman Inline Cup skeelerwedstrijd is op vrijdag 26 april. Een leuke wedstrijd voor de jeugd om te kijken hoe je vooruit gaat in het seizoen. In totaal kun je vijf wedstrijden rijden op de baan in Ede. Nieuw dit jaar is dat we op 4 avonden ook een wedstrijdje voor volwassenen (vanaf 20 jaar) organiseren. De zogenaamde Kelderman Inline Cup+. Zie ook de informatie op onze Kelderman Inline Cup pagina. Je kunt je hier ook direct aanmelden. En voor publiek: kom kijken vanaf 19:00 uur want het is altijd gezellig langs de baan!

Algemene ledenvergadering
De ALV is gepland op 15 mei. Meer info volgt later van het bestuur, maar zet de datum vast in je agenda.


Ogenblik a.u.b. ...