U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 16, waarvan 0 geregistreerd en 16 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Open dagen Edese IJsvereniging
   (15-04-2019, door: Kim Hiddink-Schoonderbeek)

De lente is begonnen! Heerlijk weer om buiten te gaan skeeleren. Wil je ook kennismaken met deze leuke sport? Kom dan naar een van de open dagen van de Edese IJsvereniging op woensdag 17 en 24 april van 14.00 - 16.00 uur. Op de open dag doe je mee aan de oefeningen en op 24 april rijden we een heuse Elfstedentocht!

De Edese IJsvereniging is een bloeiende (en groeiende) vereniging waar je in de winter kunt schaatsen en in de zomer leert skeeleren op de 400 meter baan in Ede. Het zomerseizoen loopt van april tot september. Voor de jeugd is er elke woensdagmiddag een skeelerinstuif waar de basis van het skeeleren wordt aangeleerd: recht op de wielen staan, bochtje rijden, remmen, vallen en uiteraard steeds een beetje sneller worden. Heb je geen skeelers? Dan kun je die bij ons lenen.

De EIJV werkt met professionele trainers die de jeugd al spelenderwijs het skeeleren aanleren. Elke skeelerinstuif eindigt met een potje hockey op de skeelers. Daarbij moeten de skeeleraars alles wat ze geoefend hebben inzetten: wendbaar zijn, optrekken, remmen en vooral balans houden. Wil je ook meedoen? Kom dan gezellig langs, elke woensdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 bij de EIJV aan de Langekampweg 6a.


Ogenblik a.u.b. ...