U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht Actieve bezoekers: 11, waarvan 0 geregistreerd en 11 gast(en).

Nieuwsoverzicht - alle nieuwsitems op rij

Algemeen Nieuws: Seizoenswissel zaterdag 5 oktober - meld je nu aan
   (21-09-2019, door: Hans Silvis)

Vrijwilligers staan centraal bij de seizoenswissel op zaterdag 5 oktober

 

Op zaterdag 5 oktober a.s. staat de seizoenswissel weer gepland. We bergen de skeelers op en de schaatsen komen weer tevoorschijn. 

Binnenkort vertrekt op vrijdagmiddag elke week weer een volle bus (met jong en oud) van VAN KOOTEN REIZEN naar Deventer en op maandagavond reizen een flink aantal senioren naar Nijmegen af voor hun maandagavond training. De seizoenswissel belooft voor de jeugd een mooi spektakel te worden, uiteraard mogen ouderen ook meedoen.

 

Verder wil het bestuur alle vrijwilligers die het afgelopen jaar weer vele taken hebben verricht in het zonnetje zetten. Iedere vrijwilliger (klein of groot) verdiend dat.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

 

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er op de seizoenswissel afkomen (met name in verband met catering) is aanmelden gewenst.

 

Aanmelden via website

Zet de datum in je agenda en meld je aan via de website (wel eerst even inloggen en dan naar "MIJN EVENEMENTEN' ) zodat we kunnen zien op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

PS. Weet je je wachtwoord niet meer, vraag dan simpel een nieuw wachtwoord aan via de knop onderaan de webpagina (Je loginnaam is meestal Voornaam.Achternaam, bijvoorbeeld: Jan.Jansen dus).

 

 

Skeelertochtje:

 

Wil je op 5 oktober meedoen aan een skeelertochtje naar het binnenveld van 20 of 30 km, stuur dan een mailtje naar vicevoorzitter@eijv.nl

De tijd is van 14:00 tot 16:00 uur en het gaat alleen door als het wegdek droog is.

 

 


Ogenblik a.u.b. ...