U bent hier: Home › Proeflessen › Aanmelden proefles schaatsen Deventer Actieve bezoekers: 15, waarvan 0 geregistreerd en 15 gast(en).

Formulier voor proefles schaatsen in Deventer door EIJV

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een vrijblijvende proefles/proeftraining schaatsen bij de EIJV op vrijdag (eind-middag + begin-avond) op ijsbaan De Scheg in Deventer.
Je krijgt daarna ook een login per mail en voor een eventuele 2e proefles hoef je dan later niets meer in te vullen.
Je moet elke aanmelding wel tijdig doen, uiterlijk op de voorafgaande donderdag en voor 12:00u, zodat we de toegang ijsbaan nog kunnen regelen in Deventer.

Tijdstip training: vrijdags 18:35u - 19:45u.
Vervoer: met EIJV-bus, vertrek om 17:00u vanaf clubhuis EIJV  òf  met eigen vervoer.

Deze proefles/proeftraining is bedoeld voor alle leeftijden en voor zowel beginners als gevorderden. Je wordt op jouw 'schaatsniveau' ingedeeld.


NOTA BENE: klik na invullen formulier wel op de OK-knop onderaan, anders wordt je aanvraag niet geregistreerd. Je ontvangt als het goed gaat een bevestigingsmail. Deze kan in je spambox terecht komen. Indien je niet binnen een kwartiertje een ontvangstbevestiging ontvangt is er iets mis gegaan met je aanmelding. Neem dan contact op met onze schaatscoordinator op.

Klik op '?' bij een veld als de bedoeling van een veld je niet duidelijk is.
Noteer verder het wachtwoord dat je hieronder zult ingeven - dit heb je later weer nodig in geval je eventueel een 2e proefles wilt aanvragen.

*: Moet ingevuld worden

*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*

Herhaal wachtwoord:
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*

Controleer alvorens op OK te klikken je gegevens nog eens:
 - is datum proefles wel een datum van een vrijdag?
 - is je geboortedatum (ook het jaar) correct?
 - heb je je wachtwoord genoteerd?
   (tip: dit mag je eventueel ook in veld Opmerkingen opschrijven)Laatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:46 - auteur(s): Jop van der Werff


Ogenblik a.u.b. ...