U bent hier: Home › Skeeleren › Kelderman Inline Cup Actieve bezoekers: 17, waarvan 0 geregistreerd en 17 gast(en).

Kelderman Inline Cup

Dit seizoen organiseren we voor de derde keer de Kelderman Inline Cup: een vijftal inline-skate wedstrijden op onze eigen combibaan in Ede. We zijn bijzonder trots dat we ook dit seizoen een eigen competitie kunnen organiseren voor jeugdleden van 4 tot 20 jaar. Voor leden en niet-leden, voor ervaren en onervaren rijders. Dus doe gerust mee, ook als je geen lid bent van een vereniging. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen, deelname aan de Kelderman Inline Cup is gratis. Meld je hier aan.

Ook voor de (recreatieve) volwassenen organiseren we dit jaar 4 wedstrijdjes. Gewoon, om eens te kijken hoe hard je nu eigenlijk gaat. Of omdat je het leuk vindt om je eens te meten met je teamgenoten. De wedstrijddata zijn gelijk aan die van de jeugd, met uitzondering van de Heideweek wedstrijd op 27 augustus. Deze is exclusief voor jeugdleden. De wedstrijden voor de volwassenen beginnen na het programma voor de jeugd om ca. 21.00 uur tot maximal 22.00 uur.  Meer informatie & de inschrijflink vind je op de aparte pagina Kelderman Masters.

Data
De Kelderman Inline Cup rijden we dit jaar op 4 vrijdagavonden en 1 dinsdagavond:

 • Vrijdag 26 april 2019    
 • Vrijdag 24 mei 2019
 • Vrijdag 28 juni 2019
 • Dinsdag 27 augustus 2019 (Heideweek)
 • Vrijdag 20 september 2019 (Finale)

Baanrecords vanaf 2017
Bekijk hier de baanrecords voor dames en heren sinds we zijn begonnen met het tijdwaarnemingssysteem bij ons op de baan.


PR's vanaf 2017
Door het tijdwaarnemingsysteem kunnen we goed bijhouden welke tijden iemand heeft gereden. Van alle rijders die sinds 2017 bij ons op de baan hebben meegedaan aan de Kelderman Inline Cup, Kelderman Masters of de clubkampioenschappen is er een overzicht van de persoonlijke records gemaakt. Bekijk de lijst (op alfabetische volgorde) hier: Lijst PR's.

Uitslagen 2019

 

Uitslagen 2018

Uitslagen 2017

Leeftijdscategorieën
De wedstrijden staan open voor alle rijders in de volgende leeftijdsgroepen:

Pupillen 4            geboren in 2013 en later
Pupillen 3            geboren in 2011/2012
Pupillen 2            geboren in 2009/2010
Pupillen 1            geboren in 2007/2008
Kadetten             geboren in 2005/2006
Junioren geboren in 2001-2004
Open klasse

Aanmelden
Jeugdleden kunnen zich aanmelden via dit formulier. Ook kun je je op de dag zelf nog aanmelden tussen 18:30 en 18:45 in het clubhuis van de EIJV. Na 18:45 uur is de inschrijving gesloten en maken wij de wedstrijdindeling. Kom dus op tijd. De wedstrijd begint om 19:00 uur.

Let op: je moet je altijd voor een wedstrijd aanmelden in het clubhuis door de intekenlijst te tekenen of je nog apart aan te melden. Doe dit wel voor 18:45 uur op de dag van de wedstrijd.

Als je geen wedstrijdnummer hebt, krijg je een wedstrijdnummer van ons. Dit nummer heb je nodig voor alle wedstrijden, bewaar hem dus goed. Voor de wedstrijd is geen transponder nodig.

De te rijden afstanden worden op de avond zelf bepaald. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de weersomstandigheden. Meestal zijn het twee tijdritten en een mini-marathon.

Opzet competitie
De Kelderman Inline Cup wordt verreden over 5 avonden waarvan je er minimaal 4 moet hebben gereden om in het eindklassement voor te komen. Tevens moet je de finale rijden op vrijdag 20 september 2019. Uiteraard kun je ook aan 1 wedstrijd deelnemen.

 1. De Kelderman Inline Cup bestaat uit vijf wedstrijden.
 2. Een wedstrijd bestaat uit twee of drie onderdelen.
 3. De resultaten van de tot de competitie behorende wedstrijden worden bij elkaar opgeteld, waardoor een klassement wordt opgemaakt.
 4. Klassementen worden voor jongens en meisjes opgemaakt per categorie.
 5. De categorieën zijn: P4, P3, P2, P1, Kadetten, Open klasse.
 6. Per rijder/rijdster vervalt een wedstrijduitslag. Dit is een niet gereden wedstrijd of het slechtste resultaat.
 7. De puntentelling is: 30.1, 27, 25, 23, 21, 19, 17, 15, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 en de rest 1 punt. De nummer 1 krijgt 30.1, de nummer 2 27 punten etc.
 8. Bij een gelijk aantal wedstrijdpunten is de hoogste klassering in de wedstrijd bepalend. Indien dit gelijk is, dan is het aantal malen dat deze klassering behaald is bepalend. Is ook dit gelijk dan is de op 1 na hoogste klassering bepalend, etc. Is dit alles gelijk dan telt de klassering van de laatste afstand.
 9. Om voor een eindprijs in aanmerking te komen, moet je drie wedstrijden en de finale hebben gereden.
 10. De wedstrijden worden gehouden op de 400 meter baan in Ede, Langekampweg 6.

Weersomstandigheden
Tijdens de competitie kan het voorkomen dat de weersomstandigheden van dien aard zijn, dat er geen wedstrijden kunnen plaats­vinden. Uiterlijk om 18:00 uur op de wedstrijddag zal er een definitieve go/no-go-beslissing genomen worden. Dit melden we altijd op de website en eventueel via mobiel. In dat geval kan de wedstrijd geannuleerd en/of verplaatst worden naar een andere datum. Mocht verplaatsing niet mogelijk zijn, dan bepaalt de wedstrijdleiding welke wedstrijden meetellen voor de uitslag.

Heideweekwedstrijd
In de Heideweek rijden we een speciale Heideweek-wedstrijd die ook onderdeel is van de Kelderman Inline Cup. Deze wedstrijd zal iets anders verlopen dan de andere wedstrijden omdat we hierbij ook hoog bezoek krijgen. Meer informatie over deze wedstrijd volgt via www.eijv.nl & onze Facebookpagina.

Uitslagen
De uitslagen worden na afloop in het clubhuis van EIJV opgehangen. Na afloop komen ze ook beschikbaar op de website www.eijv.nl. Hier vind je ook foto’s en eventuele bijzonderheden over de Kelderman Inline Cup.

Contact
Informatie over de Kelderman Inline Cup is te vinden op www.eijv.nl. en op onze speciale Facebookpagina: Kelderman Inline Cup.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via: .Laatst gewijzigd op 20-9-2019 23:34:34 - auteur(s): Kim Hiddink


Ogenblik a.u.b. ...