U bent hier: Home › Skeeleren › Kelderman Inline Cup Actieve bezoekers: 103, waarvan 1 geregistreerd en 102 gast(en).

Kelderman Inline Cup

Dit seizoen organiseren we voor de eerste keer de Kelderman Inline Cup: een vijftal inline-skate wedstrijden op onze eigen combibaan in Ede. We zijn bijzonder trots dat we dit seizoen een eigen competitie kunnen orga­niseren voor jeugdleden van 4 tot 20 jaar. Voor leden en niet-leden, voor ervaren en niet-ervaren rijders. Dus doe gerust mee, ook als je geen lid bent van een vereniging. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen, deel­name aan de Kelderman Inline Cup is gratis.

Data
De Kelderman Inline Cup rijden we dit jaar op 4 vrijdagavonden en 1 dinsdagavond:

 • Vrijdag 21 april 2017
 • Vrijdag 19 mei 2017
 • Vrijdag 16 juni 2017
 • Dinsdag 22 augustus (Heideweek)
 • Vrijdag 15 september 2017 (Finale)

Uitslagen

Leeftijdscategorieën
De wedstrijden staan open voor alle rijders in de volgende leeftijdsgroepen:

Pupillen 4            geboren in 2010 en later
Pupillen 3            geboren in 2008/2009
Pupillen 2            geboren in 2006/2007
Pupillen 1            geboren in 2004/2005
Kadetten             geboren in 2002/2003
Open klasse geboren in 2002 en eerder

Aanmelden
Voorinschrijven kan door een mailtje te sturen aan keldermancup@eijv.nl. Geef hierin je voor­naam, achter­naam, geboorte­datum, jongen/meisje en mobiele nummer op. Je mobiele nummer gebruiken we indien er een calamiteit (bijv. afgelasting door slecht weer) plaats­vindt.

Je kunt je ook op de dag zelf nog aanmelden tussen 18:30 en 18:50 in het clubhuis van de EIJV. Na 18:50 uur is de inschrijving gesloten en maken wij de wedstrijd­indeling. Kom dus op tijd. We proberen om 19:00 uur te be­gin­nen.

Let op: je moet je altijd voor een wedstrijd aanmelden in het clubhuis door de intekenlijst te tekenen of je nog apart aan te melden. Doe dit wel voor 18:50 uur op de dag van de wedstrijd.

Je krijgt een wedstrijdnummer van ons. Dit nummer heb je nodig voor alle wedstrijden, bewaar hem dus goed. Voor de wedstrijd is geen transponder nodig.

De te rijden afstanden worden op de avond zelf bepaald. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de weers­omstandig­heden.

Opzet competitie
De Kelderman Inline Cup wordt verreden over 5 avonden waarvan je er minimaal 4 moet hebben gereden om in het eindklassement voor te komen. Tevens moet je de finale rijden op vrijdag 15 september 2017. Uiteraard kun je ook aan 1 wedstrijd deelnemen.

 1. De Kelderman Inline Cup bestaat uit vijf wedstrijden.
 2. Een wedstrijd bestaat uit twee of drie onderdelen.
 3. De resultaten van de tot de competitie behorende wedstrijden worden bij elkaar opgeteld, waardoor een klassement wordt opgemaakt.
 4. Klassementen worden voor jongens en meisjes opgemaakt per categorie.
 5. De categorieën zijn: P4, P3, P2, P1, Kadetten, Open klasse.
 6. Per rijder/rijdster vervalt een wedstrijduitslag. Dit is een niet gereden wedstrijd of het slechtste resultaat.
 7. De puntentelling is: 30.1, 27, 25, 23, 21, 19, 17, 15, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 en de rest 1 punt. De nummer 1 krijgt 30.1, de nummer 2 27 punten etc.
 8. Bij een gelijk aantal wedstrijdpunten is de hoogste klassering in de wedstrijd bepalend. Indien dit gelijk is, dan is het aantal malen dat deze klassering behaald is bepalend. Is ook dit gelijk dan is de op 1 na hoogste klassering bepalend, etc. Is dit alles gelijk dan telt de klassering van de laatste afstand.
 9. Om voor een eindprijs in aanmerking te komen, moet je drie wedstrijden en de finale hebben gereden.
 10. De wedstrijden worden gehouden op de 400 meter baan in Ede, Langekampweg 6.

Weersomstandigheden
Tijdens de competitie kan het voorkomen dat de weersomstandigheden van dien aard zijn, dat er geen wed­strijden kunnen plaats­vinden. Uiterlijk om 18:00 uur op de wedstrijd­dag zal er een definitieve go/no-go-be­slis­sing genomen worden. Dit melden we altijd op de website en eventueel via mobiel. In dat geval kan de wed­strijd geannuleerd en/of verplaatst worden naar een andere datum. Mocht verplaatsing niet mogelijk zijn, dan bepaalt de wedstrijdleiding welke wedstrijden meetellen voor de uitslag.

Heideweek-wedstrijd
In de Heideweek rijden we een speciale Heideweek-wedstrijd die ook onderdeel is van de Kelderman Inline Cup. Deze wedstrijd zal iets anders verlopen dan de andere wedstrijden omdat we hierbij ook hoog bezoek krijgen. Meer informatie over deze wedstrijd volgt via www.eijv.nl & onze Facebookpagina.

Uitslagen
De uitslagen worden na afloop in het clubhuis van EIJV opgehangen. Na afloop komen ze ook beschikbaar op de website www.eijv.nl. Hier vind je ook foto’s en eventuele bijzonderheden over de Kelderman Inline Cup.

Contact
Informatie over de Kelderman Inline Cup is te vinden op www.eijv.nl. en op onze speciale Facebookpagina: Kelderman Inline Cup.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via: .Laatst gewijzigd op 31-1-2018 18:10:52 - auteur(s): Kim Hiddink


Ogenblik a.u.b. ...