U bent hier: Home › Skeeleren › Skeeleren - wedstrijden › Dave van Dam Inline-Cup Actieve bezoekers: 15, waarvan 1 geregistreerd en 14 gast(en).

Dave van Dam Inline-Cup

De Dave van Dam Inline-Cup ook wel Midden-Nederland competitie genoemd, wordt gehouden op verschillende banen in het midden van het land. Vanuit de EIJV rijden meerdere rijders mee.

Wedstrijddata 2018

  • 21 april Purmerend
  • 28 april Almere
  • 19 mei Amersfoort
  • 2 juni Gouda
  • 23 juni Nijkerk
  • 7 juli Oudewater
  • 8 september Ede
  • 15 september Zeist

Aanmelden
Je kunt je via inschrijven.schaatsen.nl inschrijven voor de Dave van Dam Inline-Cup. Hiervoor betaal je eenmalig € 10 per seizoen. Je kunt ook meedoen op een zogenaamde daglicentie (€ 5 - maximaal 3 keer per jaar) en met een ter plaatse gehuurde transponder. Zorg wel dat je die dag op tijd bij het wedstrijdsecretariaat bent want er is vaak maar een beperkt aantal transponders beschikbaar.

Hoe verloopt een wedstrijddag bij de Dave van Dam competitie?
De categorieën P4 t/m P2 zitten in de ochtend van 9:30 tot 12 uur, de categorieën vanaf P1 beginnen om 12:00 uur. Je moet je minimaal een half uur voor de start aanmelden bij de inschrijf- en/of jurytent. De exacte tijden en overige relevante info vind je via www.inlineskatenmiddennederland.nl, een paar dagen voor de wedstrijd.

Vervoer
We rijden indien mogelijk vaak gezamenlijk naar de wedstrijden: meer volwassenen en kinderen in één auto. Uiteraard ben je hier vrij je eigen plan te trekken, maar mocht je een of meer plekken over hebben, neem dan contact op met andere leden die ook wedstrijden rijden om te vragen of ze willen meerijden. We willen hier geen ingewikkeld betaalverrekensysteem op loslaten en hopen erop dat iedereen een of meerdere keren vervoer wil regelen. We nemen vaak onze herkenbare EIJV-tent mee om op het terrein een plek te hebben waar iedereen zijn spullen kan bewaren en even kan zitten (neem zelf stoeltjes mee!). Zorg wel zelf voor je eten en drinken! 

Puntentelling
Tijdens de wedstrijd is er meestal een coach van de EIJV aanwezig. Er wordt een klassement bijgehouden over alle wedstrijden in de competitie. Je moet wel aan een minimaal aantal wedstrijden hebben meegedaan om in het eindklassement mee te doen. Hoe dit precies werkt, leggen we je uit tijdens de wedstrijden of kun je nalezen op de pagina van de Dave van Dam Inline Cup.

Ook zijn er speciale wedstrijdsoorten zoals tijd, inline, marathon, relay en flying lap. Ook dat wordt je goed uitgelegd tijdens de wedstrijddag, zowel door de coaches als door de juryleden. Belangrijkste doel is dat iedereen een heel aantal leuke wedstrijddagen heeft gedurende het zomerseizoen.Laatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:45 - auteur(s): Jelle van Beek


Ogenblik a.u.b. ...