U bent hier: Home › Vereniging › Aanmelden proefles skeeleren tekst Actieve bezoekers: 14, waarvan 1 geregistreerd en 13 gast(en).

Aanmelden voor proefles/proeftraining skeeleren bij EIJV

Alleen voor niet-leden en voor mensen die nog nooit eerder een proefles (schaatsen of skeeleren) hebben aangevraagd: vul dit formulier in om je aan te melden voor een gratis en vrijblijvende 1e proefles skeeleren bij de Edese IJs Vereniging (EIJV) op de skeelerbaan aan de Langekampweg 6 hier in Ede. 
Dus.... voor een eventuele 2e proefles hoef je ook niets in te vullen. Dan kun je gewoon naar de training op donderdag­­avond komen.

Onze trainingen waar ook proeflessers welkom zijn, worden altijd op de donderdagavond (uitgezonderd Hemelvaart en bouwvakvakantie) gegeven. En bij droog weer (ietwat motregen accepteren we ook).
Aanvang proefles/proeftraining voor
   leeftijd  >= 14 jaar: 20:00u,
   leeftijd   < 14 jaar:  18:45u,
maar zorg dat je de eerste keer al ca. 20 minuten voor aanvang daar bent. Kies zelf de donderdagavond waarop je wilt komen.
Ben je nog een pure beginner - geen bezwaar alleen meld dat even in het veld Opmerking; dan kunnen we daar rekening mee houden.

Voor jongere kinderen (jonger dan 12 jaar is de woensdagmiddag instuif  van 14:00 tot 16:00uur het meest geschikt. Kom er maar eens kijken.

De proeflessen/proeftrainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers van de Edese IJsvereniging (EIJV). Het dragen van een helm is op onze baan verplicht. Knie- en hand-/polsbeschermers raden we sterk aan.
Wij hebben op onze club een beperkt aantal helmen om uit te lenen.

Heb je nog vragen mail dan even naar skeeleren@eijv.nl

Voor overige vragen secretaris@eijv.nl

 

NOTA BENE: klik na invullen formulier wel op de OK-knop onderaan, anders wordt je aanvraag niet geregistreerd. Je ontvangt dan een bevestigingsmail.
Klik op '?' bij een veld als de bedoeling van een veld je niet duidelijk is.
Noteer verder wel het wachtwoord dat je hieronder zult ingeven - dit kun je later weer nodig hebben.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*

Herhaal wachtwoord:
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*

</pstyle="margin-left:>

Ogenblik a.u.b. ...