Actieve bezoekers: 53, waarvan 0 geregistreerd en 53 gast(en).

Info en Huisregels Triavium

Hieronder vind je de info van Triavium voor het seizoen 2018/2019/ lees deze pagina als je je aanmeldt voor een baankaart in Nijmegen. Heb je er vragen over, neem dan contact op met de het triavium.

 

Info Triavium

Beste Huurders,

Na een zomer met veel onderhoudswerkzaamheden staat het schaatsseizoen 2018-2019 alweer voor de deur. Vanaf zaterdag 15 september gaan onze deuren weer open voor de allereerste schaatsen op het ijs .

Wij wensen jullie allemaal langs deze weg een sportief, leuk en gezellig schaatsseizoen ! Zoals gebruikelijk ontvangen jullie vooraf enkele praktische mededelingen en andere belangrijke informatie voor dit seizoen.

 

Toegang ijsbaan

-          Momenteel is Triavium in beraad of de passen dit seizoen worden gekoppeld aan de tourniquets. Wanneer duidelijk is welke keuze er is gemaakt zal hierover een extra bericht na worden gestuurd.

-          Verenigingen die de actuele ledenlijsten nog niet hebben gestuurd: stuur deze zo snel mogelijk (maaruiterlijk één week vóór de eerste trainingsavond) toe naar receptietriavium@nijmegen.nl

-          Bij verstrekken van een nieuwe pas maken we gebruik van een oplopend tarief tot een maximum van €7,50 per keer. 1 x verlies, nieuwe pas kost € 2.50; 2 x verlies pas kost € 5,- en bij 3 x of vaker verlies zijn de kosten voor een nieuwe pas €7,50.

-          Reminder: sleutelpashouders moeten ieder jaar opnieuw worden doorgegeven door bestuursleden. Graag doorgeven aan jullie leden zodat er geen misverstanden /  gemopper ontstaat. Een bestuurslid kan zijn/haar akkoord doorgeven via emailadres:)

-          Graag leden tijdig informeren als training- of wedstrijdtijden afwijken of helemaal niet doorgaan, dit om teleurstelling en gemopper bij de receptie te voorkomen, leden komen soms van ver.

Kleedkamers

-          Toegang: leden kunnen vanafeen half uur voor aanvang van de training toteen half uur na de training gebruik maken van de kleedkamer, tenzij anders aangevraagd, even aangeven bij de receptie.

-          Inleveren sleutels: sleutelpashouders moeten ervoor zorgen dat uiterlijk een half uur na ijsgebruik de sleutels ingeleverd zijn bij de receptie.

-          Kleedkamerrooster zit in de bijlage en is onder voorbehoud van wijzigingen, het definitieve rooster is te vinden op het bord in de gang naar de kleedkamers. Eventuele wijzigingen worden aan betreffende verenigingen gemeld.

-         Kleedkamer 6 is tot ongeveer 20 september niet in gebruik in verband met onderhoudswerkzaamheden, hiervoor kunnen de kleedkamers 7 & 8 gebruikt worden (kleine kleedkamers voorbij de ijshockeybaan).

Mocht deze oplossing niet afdoende zijn dan graag even op tijd melden via mail dan kunnen we kijken of we een betere verdeling kunnen maken.

Kleedkamer vuil???

Maak een foto of meld het ons direct zodat wij een foto kunnen maken. Wij gaan ervan uit dat, zodra je van de kleedkamer gebruik maakt, je akkoord bent met hoe hij is achtergelaten. Als kleedkamers niet schoon zijn achtergelaten worden (na een eerste waarschuwing) schoonmaakkosten dan ook in rekening gebracht bij de laatst gebruikende bezoeker / vereniging. Melden kan bij: de dienstdoende Duty, de receptie of onze technische dienst.

Opberghokken

-          In de bijlage de huis- en kleedkamerregels. Graag deze regels goed doorlezen m.b.t. gebruik van opberghokken.

Zouden jullie je leden over bovenstaande punten willen informeren?

Nogmaals een heel fijn seizoen.

Met vriendelijke groet,

Imke Janssen

Medewerker verhuur en bedrijfsvoering
Gemeente Nijmegen | Afdeling Vastgoed, Sport en Accommodaties Ogenblik a.u.b. ...