U bent hier: Home › Skeeleren › Kelderman Masters Actieve bezoekers: 24, waarvan 0 geregistreerd en 24 gast(en).

Kelderman Masters

Dit seizoen organiseren we voor de eerste keer de Kelderman Masters. Na een aantal succesvolle edities van de Kelderman Inline Cup voor de jeugd kregen we vragen of we zoiets ook voor de volwassenen konden organiseren.

Dit jaar doen we dat! We organiseren een viertal wedstrijden op de baan in Ede voor de (recreatieve) volwassene, voor leden en niet-leden, voor ervaren en onervaren rijders. Doe dus gerust mee, ook als je geen lid bent van een vereniging. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen, deelname aan de Kelderman Masters is gratis. Schrijf je dus snel in. Gewoon, om eens te kijken hoe hard je nu eigenlijk gaat. Of omdat je het leuk vindt om je eens te meten met je teamgenoten. De wedstrijddata zijn gelijk aan die van de jeugd, met uitzondering van de Heideweek wedstrijd op 27 augustus. Deze is exclusief voor jeugdleden.

De wedstrijden voor de volwassenen beginnen na het programma voor de jeugd om ca. 21.00 uur tot maximaal 22.00 uur. Volwassenen kunnen zich hier inschrijven.

Data
De Kelderman Masters zijn op:

 • Vrijdag 26 april 2019    
 • Vrijdag 24 mei 2019
 • Vrijdag 28 juni 2019
 • Vrijdag 20 september 2019 (Finale)

 

Uitslagen
De uitslagen worden na afloop in het clubhuis van EIJV opgehangen. De uitslagen van dit seizoen:

Leeftijdscategorieën
De wedstrijden staan open voor alle rijders vanaf 20 jaar. 

Je rijdt meestal twee tijdritten en een langere afstand (puntenkoers/mini-marathon). De te rijden afstanden worden op de avond zelf bepaald. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de weersomstandigheden. We rijden in principe geen inline-wedstrijden.

 

Aanmelden
Volwassenen kunnen zich hier inschrijven. 

Aanmelden op de dag zelf kan niet in verband met de jeugdwedstrijd.

Let op: teken op de dag zelf de intekenlijst. Doe dit voor 20.15 uur.  Als je geen wedstrijdnummer hebt, ontvang je er een van ons. Dit nummer heb je nodig voor alle wedstrijden, bewaar hem dus goed. Voor deze wedstrijd is geen transponder nodig.

 

Opzet competitie
De Kelderman Masters wordt verreden over 4 avonden waarvan je er minimaal 3 moet hebben gereden om in het eindklassement opgenomen te worden. Tevens moet je de finale rijden op vrijdag 20 september 2019. Uiteraard kun je ook aan 1 wedstrijd deelnemen.

 1. De Kelderman Masters bestaat uit vier wedstrijden.
 2. Een wedstrijd bestaat uit twee of drie onderdelen.
 3. De resultaten van de tot de competitie behorende wedstrijden worden bij elkaar opgeteld, waardoor een klassement wordt opgemaakt.
 4. Klassementen worden voor jongens en meisjes opgemaakt. 
 5. Afhankelijk van het aantal deelnemers hanteren we categorien.
 6. Per rijder/rijdster vervalt een wedstrijduitslag. Dit is een niet gereden wedstrijd of het slechtste resultaat.
 7. De puntentelling is: 30.1, 27, 25, 23, 21, 19, 17, 15, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 en de rest 1 punt. De nummer 1 krijgt 30.1, de nummer 2 27 punten etc.
 8. Bij een gelijk aantal wedstrijdpunten is de hoogste klassering in de wedstrijd bepalend. Indien dit gelijk is, dan is het aantal malen dat deze klassering behaald is bepalend. Is ook dit gelijk dan is de op 1 na hoogste klassering bepalend, etc. Is dit alles gelijk dan telt de klassering van de laatste afstand.
 9. Om voor een eindprijs in aanmerking te komen, moet je drie wedstrijden en de finale hebben gereden.
 10. De wedstrijden worden gehouden op de 400 meter baan in Ede, Langekampweg 6.

Weersomstandigheden
Tijdens de competitie kan het voorkomen dat de weersomstandigheden van dien aard zijn, dat er geen wedstrijden kunnen plaatsvinden. Uiterlijk om 18:00 uur op de wedstrijddag zal er een definitieve go/no-go-beslissing genomen worden. Dit melden we altijd op de website en eventueel via mobiel. In dat geval kan de wedstrijd geannuleerd en/of verplaatst worden naar een andere datum. Mocht verplaatsing niet mogelijk zijn, dan bepaalt de wedstrijdleiding welke wedstrijden meetellen voor de uitslag.

 

Contact
Informatie over de Kelderman Masters en de Kelderman Inline Cup is te vinden op www.eijv.nl. en op onze speciale Facebookpagina: Kelderman Inline Cup.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via: .Laatst gewijzigd op 30-6-2019 12:45:32 - auteur(s): Kim Hiddink


Ogenblik a.u.b. ...