U bent hier: Home › Skeeleren › Heideweekwedstrijd Actieve bezoekers: 25, waarvan 0 geregistreerd en 25 gast(en).

Heideweekwedstrijd

De Heideweek is een begrip in Ede en omstreken. De Edese IJsvereniging organiseert al een groot aantal jaren de Heideweekwedstrijd op de dinsdagavond in de Heideweek. Op deze avond komt de jeugd naar de baan van de Edese IJsvereniging mee te doen aan een skeelerwedstrijd. Het is altijd een hele gezellige wedstrijd waarbij we een 100 en 300 meter tijdrit rijden. Daarna nog een mini-marathon (max. 5 ronden).

De wedstrijd is bedoeld voor de jongste jeugd, tot een jaar of 15 en maakt onderdeel uit van de Kelderman Inline Cup. Uiteraard kun je ook alleen aan deze wedstrijd meedoen. Na afloop is er een huldiging waarbij iedereen een medaille krijgt en uiteraard mag plaatsnemen op het podium. Ga dus niet naar huis na afloop.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via het formulier van de Kelderman Inline Cup. De wedstrijd is voor leden en niet-leden, voor ervaren en onervaren rijders. Dus doe gerust mee, ook als je geen lid bent van een vereniging. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen, deelname aan de Kelderman Inline Cup is gratis. Meld je hier aan.

Leeftijdscategorieën
De wedstrijden staan open voor alle rijders in de volgende leeftijdsgroepen:

Pupillen 4            geboren in 2013 en later
Pupillen 3            geboren in 2011/2012
Pupillen 2            geboren in 2009/2010
Pupillen 1            geboren in 2007/2008
Kadetten             geboren in 2005/2006
Junioren geboren in 2001-2004
Open klasse

Aanmelden
Jeugdleden kunnen zich aanmelden via dit formulier. Ook kun je je op de dag zelf nog aanmelden tussen 18:15 en 18:30 in het clubhuis van de EIJV. Na 18:45 uur is de inschrijving gesloten en maken wij de wedstrijdindeling. Kom dus op tijd. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Let op: je moet altijd voor de wedstrijd de presentielijst tekenen in het clubhuis. Doe dit wel voor 18:45 uur op de dag van de wedstrijd. Wie na 18.45 aankomt, is helaas te laat en mag niet meer meedoen. Door het hoge aantal deelnemers kunnen we hiervoor geen uitzondering maken. Kom dus op tijd!

Als je geen wedstrijdnummer hebt, krijg je een wedstrijdnummer van ons. Dit nummer bevestig je op de linkerbovenbeen en op je rug. Voor de wedstrijd is geen transponder nodig.

Weersomstandigheden
Het kan voorkomen dat de wedstrijd door regen, storm of andere weersomstandigheden afgelast moet worden omdat het niet veilig is om te rijden. Hierover besluiten we uiterlijk om 18:00 uur op de wedstrijddag zelf. We melden dit op onze website en social media. Eventueel via mail/mobiel.

Contact
Informatie over de Kelderman Inline Cup is te vinden op www.eijv.nl. en op onze speciale Facebookpagina: Kelderman Inline Cup.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via: .Laatst gewijzigd op 1-7-2019 08:53:20 - auteur(s): skeelercoordinator


Ogenblik a.u.b. ...