U bent hier: Home › Schaatsen › Kunstijsbanen › Schaatsen in Deventer Actieve bezoekers: 12, waarvan 0 geregistreerd en 12 gast(en).

Wekelijks schaatsen in Deventer (oktober-maart)

De EIJV traint in het schaatsseizoen (okt.-mrt.) elke vrijdagavond in Deventer op ijsbaan 'De Scheg'. Deze trai­nin­gen zijn voor alle leeftijds­categorieën. Ze beginnen om 18:35 uur en duren tot 19:45 uur. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Een baankaart voor Deventer geeft alleen toegang voor het specifieke trainings-uur. Wil je op andere uren schaatsen in Deventer, dan moet je gewoon entree betalen. Op de baan gelden de huisregels van de baancommissie. Lees ze goed en houd je er strikt aan op de baan.

Je kunt met eigen vervoer komen, maar wij regelen ook gezamenlijk vervoer per EIJV-bus vanaf ons clubhuis. Dat is veel gezelliger en een stuk goedkoper bovendien. Onze bus vertrekt vanaf het clubhuis altijd stipt om 17:00 uur en is rond 21:00 uur weer terug.Als je gebruik wilt maken van ons wekelijks EIJV-busvervoer dan kun je dat aangeven bij het bestellen van je baankaart. Verder belangrijk: als je een keer niet mee kunt, vragen we dat je dat even aangeeft voor vrijdag eind middag via de link 'Afmelden voor bustransport' op onze website (zie www.eijv.nl, onder menu Mijn EIJV) - dit in verband met onze planning aantal beschikbare zit­plaatsen. Voor incidenteel gebruik van de bus door leden van de EIJV rekenen we € 7,50 per enkele reis.

Voor opa's en oma's en andere toeschouwers is de bus gratis, mits er plek beschikbaar is.

Na afloop van de vrijdagtraining is de bar in ons clubhuis geopend ongeveer vanaf half negen, zodat er nog wat gedronken en nagepraat kan worden. Ook ouders die hun schaatsende kinderen komen halen zijn van harte welkom in het clubhuis.

Ouders van pupillen gaan geregeld mee als 'strikouder'. Ze zorgen dat de pupillen allemaal in de bus zitten, helpen mee schaatsen aantrekken en zijn opvang bij kleine probleempjes tijdens de training, zodat de trainer door kan gaan met zijn les.

Nog geen lid en dit een keer willen uitproberen? Dat kan. Meld je aan voor een proefles met de knop boven­aan deze site  -  je kunt 2 proeflessen/trainingen meemaken. Kosten zijn € 7,50 per les (incl. busvervoer) maar dit wordt verrekend met je contributie als je naderhand besluit om algemeen lid of schaatslid te worden.

  Meld je voor een proefles aan met de knop    linksboven op deze site.Laatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:45 - auteur(s): Ronald en Jop


Ogenblik a.u.b. ...