U bent hier: Home › Schaatsen › Kunstijsbanen › Schaatsen in Nijmegen Actieve bezoekers: 23, waarvan 0 geregistreerd en 23 gast(en).

Wekelijks schaatsen in Nijmegen (oktober-maart)

De EIJV traint in het schaatsseizoen (okt.-mrt.) elke maandagavond in Nijmegen op ijsbaan 'Triavium'. Onze trainingen (volwassenen) beginnen om 21:00 uur en duren tot 22:15 uur.
Op onze trainingen in Nijmegen zijn er meestal 2 trainingsgroepen (niveau & snel­heid).

Een baankaart voor Nijmegen geeft alleen toegang voor de training op de maandagavond. Wil je op andere uren schaatsen in Njmegen, dan moet je entree betalen.

Je kunt met eigen vervoer komen, maar we regelen dit ook onderling met carpoolen. Dat is veel gezelliger en goedkoper bovendien.
Er zijn verschillende vertrekplaatsen carpoolgroepjes in Ede en omgeving (afhankelijk waar je woont), maar de belangrijkste is toch wel het verzamelpunt bij Pannekoekenhuis de Langenberg (vlakbij de bekende tank, uit­gang Ede naar de Ginkelse Hei). Ook de carpoolplaats aan de A12 (onder aan de brug afslag Ede/Wage­nin­gen) is een mogelijkheid.

Nog geen lid en dit een keer willen uitproberen? Dat kan. Meld je aan voor een proefles - je kunt 2 proef­lessen/trainin­gen meemaken. Kosten zijn € 7,50 per les maar dit wordt verrekend met je contributie als je naderhand besluit om algemeen lid of schaatslid te worden.

  Meld je voor een proefles aan met de knop    linksboven op deze site.Laatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:45 - auteur(s): Ronald en Jop


Ogenblik a.u.b. ...