U bent hier: Home › Schaatsen › Wedstrijdschaatsen bij de EIJV › Info wedstrijdschaatsen Actieve bezoekers: 12, waarvan 0 geregistreerd en 12 gast(en).

Informatie wedstrijdschaatsen

Bij de aanmelding voor baankaarten is er de optie om wedstrijdkaarten aan te schaffen. Met deze wedstrijdkaart kun je zonder verdere kosten aan wedstrijden in Deventer en/of Nijmegen deelnemen.

Als je geen wedstrijdkaart hebt kun je wel inschrijven maar moet je per keer betalen. In Deventer kost dit € 17 per keer. In Nijmegen wordt dat waarschijnlijk € 65. De wedstrijdkaart is voordelig als je in het seizoen meer dan een paar keer aan een wedstrijd deelneemt. In Deventer is dit bij 3 of meer keer, in Nijmegen bij 4 of meer keer.

Je moet zelf voor vervoer zorgen als je naar een wedstrijd gaat, maar meestal kun je wel met iemand meerijden als je zelf geen vervoer hebt.
De EIJV verzorgt coaching, maar omdat we uiteindelijk ook beperkt zijn in ons aantal trainers en er wel vrij veel wedstrijden zijn, kan deze coaching komen te vervallen als er te weinig deelnemers zijn.


Let verder op de volgende punten:

  • Je moet sowieso een licentie van de KNSB hebben om aan wedstrijden deel te nemen.

  • Met de KNSB-licentie mag je aan alle wedstrijden, dus ook die in Deventer en in Nijmegen deelnemen.
    (Ook voor deelname aan wedstrijden in onze Inzell-week heb je deze licentie nodig.)

  • De licentie moet je zelf aanvragen via deze link (of https://mijn.knsb.nl/login).

  • In Deventer wordt er gestart in verschillende categorieën en klassen en kun je soms ook niet inschrijven omdat je niet in de juiste klasse of categorie zit.

  • Als je aan een wedstrijd deel wilt nemen moet je jezelf aanmelden via de website.

  • Als je geen wedstrijdkaart hebt moet je per keer betalen.

  • Als je aangemeld bent voor een wedstrijd en je kunt toch niet dan moet je jezelf ook weer afmelden.


Onze eigen EIJV-clubkampioenschappen vallen buiten de wedstrijdkaart-regeling en daarvoor is ook geen KNSB-wedstrijdlicentie nodig.Laatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:45 - auteur(s): Ronald Visschers


Ogenblik a.u.b. ...