U bent hier: Home › Schaatsen › Droogtrainingen zomer+winter Actieve bezoekers: 51, waarvan 0 geregistreerd en 51 gast(en).

Wekelijks droogtraining - zomer+winter

Conditietraining in het skeelerseizoen (april-september)

De EIJV in het bosElke dinsdagavond wordt er van april tot en met september een extra uurtje conditietraining gegeven. Voor de jeud is dat van 18:30 tot 19:30 op het middenterrein van de club. Dit staat onder leiding van Yvonne van Baardwijk. Doel is door middel van oefeningen en spelvormen coördinatie, motorische vaardigheden en conditie te verbeteren.

Voor de volwassenen is er een conditietraining bij sportpark 'De Bosrand'. Deze bostraining stipt om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

De bostrainingen worden gedurende het zomerseizoen 2019 gegeven door Hayco Frielink en Marco Weening.

Voor gevorderden is er nog een alternatief: fietsen met het dinsdagavondrondje van de EIJV.

Deze bostrainingen zijn gratis voor alle leden EIJV in de categorieën: algemeen lid, schaatslid, skeelerlid en natuurijslid.


Zaaltraining in het schaatsseizoen (oktober-maart)

Elke dinsdagavond wordt er van oktober tot en met maart een extra uurtje zaaltraining gegeven in sporthal 'De Peppel', vlakbij ons clubhuis. Deze training begint stipt om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Je hebt sportkleding nodig en daarbij in het bijzonder sportschoenen, waarop je NIET al buiten hebt gelopen (moeten gewoon schoon zijn). Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

De zaaltrainingen worden gedurende het schaatsseizoen 2017/2018 gegeven door Ynze Stienstra en Marco Weening.

Deze zaaltrainingen zijn gratis voor alle leden EIJV in de categorieën: algemeen lid, schaatslid, skeelerlid en natuurijslid.Laatst gewijzigd op 1-4-2019 11:02:24 - auteur(s): Ronald en Jop


Ogenblik a.u.b. ...