U bent hier: Home › Vereniging › Algemene info over de EIJV Actieve bezoekers: 39, waarvan 1 geregistreerd en 38 gast(en).

Welkom!

WELKOM bij de Edese IJsVereniging 

Bij onze gezellige schaats- en skeelerclub kun je sporten op alle niveau’s. Van beginnende krabbelaar tot wedstrijdrijder, van heel jong tot heel oud, bij de EIJV is er altijd een trainer voor jou!

We hebben een gezellig clubhuis (bar, piano en open haard) vlakbij de Peppel - naast onze combibaan - waar we veel (club-)activiteiten organiseren.

Naast schaatsen en skeeleren kun je bij ons ook fietsen en mountain­biken in groepsverband. Schaats­trainin­gen/lessen zijn er elke week op vrijdag-begin-avond in Deventer en op de maandag­avond in Nijmegen. We hebben ruim 230 leden, waarvan er zo'n 150 actief sporten. Zomers vooral skeeleren, fietsen, ATB en bos­training, 's winters verruilen we de skeelers voor de schaatsen en de ATB's, eventueel aangevuld met zaal­training. Hele gezinnen zijn lid bij onze EIJV.

Als het goed gaat vriezen wordt het helemaal geweldig: we runnen dan onze eigen natuur­ijs­baan  - ook ten bate van de hele gemeenschap van Ede en vallei -  en natuurlijk gaan onze leden samen op stap naar de mooie natuurgebieden zoals in de kop van Over­ijssel voor prachtige tochten over natuur­ijs (vol­doende ge­traind en klaar voor het mooie werk).

We zijn een club met ambities, maar gezellig­heid en vriend­schap vinden we net zo belangrijk. We organiseren regelmatig leuke feesten in ons clubhuis, de Veluwe Vallei Skeeler­Tocht (VVST) en gaan jaarlijks in de herfst­vakantie een week trainen en fietsen (ATB) in het bij schaatsers befaamde Inzell (Zuid-Duitsland).

Kijk gerust verder op onze website.... en als je zin hebt, meld je dan - geheel vrijblijvend - aan voor een proefles. En mocht dat je bevallen: er is altijd plek voor nieuwe leden 

Jan Vellinga
   voorzitterLaatst gewijzigd op 11-11-2018 12:38:45 - auteur(s): vicevoorzitter@eijv.nl & secretaris@eijv.nl


Ogenblik a.u.b. ...